Klacht: gedrag medewerker + product uitverkocht

op 19 juni 2016 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist bij Burger King Zoetermeer geweest; bestelde een product en kreeg op een vrij ongeïnteresseerde manier te horen dat het was uitverkocht. Op mijn vraag hoe dit kan werd er langs mij heen gekeken naar de volgende klant. Ik hoop dat de volgende klant niet hetzelfde product wilde bestellen anders zou de zaak snel leeg zijn. De medewerker bleek voorts niet in staat naar een oplossing te werken.
De medewerker werkte samen met 1 collega; verder, behoudens een rondlopende leidinggevende, geen personeel meer aanwezig.

Gewenste Oplossing:

investeer meer in klantgericht- en klantvriendelijkheid; dit kan en mag nooit meer gebeuren

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R. van den Ham