Klacht: Gebeld over een abonnement

op 20 mei 2017 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word iedere week gebeld door medewerkers van de Volkskrant en Parool of ik een abonnement wil. Dat wil ik niet, nooit. Ik heb al vaak het bel me niet register opgegeven, maar dat werkt voor geen meter! Ik wil dat ik met rust gelaten wordt door alke kranten. Ik heb een krant, dat is genoeg.

Niet

Gewenste Oplossing:

Niet meer gebeld worden door krant, welke dan ook..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geenenkel1