Klacht: Gebanned voor online functies

op 03 mei 2016 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben gebanned voor rockstar gta v online ik heb mijn geld eerlijk verdiend met missies doen en ik ben gewoon geband vanwegen modding terwijl ik daar niet eens van af weet ik hen wel eens met een modder in de lobby gezeten omdat je moet kan zien wie aan jet modden is en ik gewoon online wil spelen en ineens krijg ik allerlij geld zakken op men hoofd nu ben ik direct ofline gegaan en krijg ik ineens een week later je bent permanent geband terwijl ik er niks mee heb gedaan kan iemand hier iets tegen doen want dat band systeem van rockstar klopt van geen kant

Gewenste Oplossing:

Als ik weer online kan spelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door QuintenBouwman