Klacht: Games werken niet

op 30 juli 2016 over store.steampowered.com in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Altijd als ik een game bij steam koop werkt het spel vervolgens niet. Ik ga dan naar de community en doe alles wat ze zeggen, maar niets werkt. Vervolgens krijg ik gelukkig wel een refund. Maar ik wil gewoon games kunnen spelen. Dus dat als ik een game koop hij ook gewoon werkt!

Gewenste Oplossing:

Als de games die ik koop het ook daadwerkelijk doen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over store.steampowered.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over store.steampowered.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cherry_Rex1