Klacht: Gaatjes in een shirt van marccain

op 05 juni 2021 over Peek en Cloppenburg in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb dinsdag mijn bestelling gekregen, had het shirt gisteren morgen aan, ben ik in middag bij mijn vriendin die ziet iet aan het shirt, en ja hoor zitten 3 kleine gaatjes op borst hoogte. Ga is gisteren bellen, duurt 3 kwartier voordat ik een mevrouw aan de telefoon krijg die niet duidelijk Nederlands praat. Zegt ze zet u ff in wacht, wat denkt u wat er gebeurt, weg gesprek tot 2 keer toe. Ben hier zo klaar mee!!! Stuur nu het shirt terug en verwacht dat het opgelost wordt. Tot overmaat van ramp had ik de kaartjes eraf en kon ik in de afval bak de kaartjes er uit vissen!! Zou graag een heel shirt willen!! Met vriendelijke groet Jetty Baks

Gewenste Oplossing:

Als ik een ander shirt toegestuurd krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Peek en Cloppenburg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Peek en Cloppenburg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jetty Baks