Klacht: fysieke aanval door een van jullie medewerkers inclusief anderhalve halve meter overtreding

mevr roos op 26 april 2020 over thuisbezorgd.nl in de categorie Maaltijdbezorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fysieke aanval door een van jullie medewerkers eveneens het negeren van de anderhalve meter regel.! Wegversperen door middel van het afsnijden van de doorgang met zijn voertuig welke een scooter betreft eveneens ,het fysiek belagen ,van mijn persoon door mijn fiets vast te pakken!En mijn weg doorgang te belemmeren, zonder enige aanleiding van mijn kant dit is gezien door mede omstanders . Dit was op het ZeeburgerpadVeelaan ter hoogte van de Uli moskee . Vlak voor de brug richting cruqiusweg op 25-04-2020 rond 18.30 Graag opheldering aangaande de betreffende medewerker.

Gewenste Oplossing:

n.v.t

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thuisbezorgd.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thuisbezorgd.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevr roos