Klacht: fruit bij de happy meal

op 21 juli 2012 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn kinderen kiezen vers fruit bij de happy meal dus ik denk staat helemaal bol,datum is nog 2 dagen verder dus die is nog goed ik proef helemaal bitter en alcoholsmaakje dus gisten ik weer door de mcdrive om te ruilen voor mijn 3 kids,krijg ik nieuwe weer hetzelfde probleem ik voor de derde keer er doorheen ,of ik tijd zat heb šŸ™ en die jongen zegt ja snap het niet, dus ik zeg roep je leidinggevende er maar bij, dus die komt en geeft me een datum een dag verder dus ik zie dat ook die verpakking bol staat en erg veel sap dus maak hem voor hem open en zeg wacht maar even ik preof eerst dus weer niet goed, dus ik wordt boos en zeg dit kan toch niet, dat jullie dit aan kinderen geven dadelijk worden ze harstikke ziek…..tja zegt die leidinggevende meneer (dit is spijkenisse filiaal mc donalds en is paar maanden geleden)ze zullen wel te lang buiten de koelwagen hebben gestaan ik ga heel de lading terugsturen en daar konden wij het mee doen, mijn kinderen konden i.p.v. de fruithap een danoontje nemen maar verder geen vergoeding in de vorm van iets extra’s, ijsje ,waardebon of iets terwijl wij steeds terug moesten rijden en je mag toch zoiezo verwachten dat je zeker voor kinderen goede spullen mag verwachten???

Gewenste Oplossing:

dat er extra gecontroleerd wordt op verse producten zoals het fruit vooral voor kinderen en een compensatie voor de kinderen want dat lijkt me op de plaats i.p.v iemand de schuld geven,terugsturen en wij die dit gemeld hebben daarbij te laten....

Alle klachten die gemeld zijn door pedro123