Klacht: Free Fitness Rotterdam Zuid…….bagger!

op 14 januari 2014 over free fitness in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn klacht is dat ik me per 1 jan 2014 bij Free fitness heb ingeschreven om groepslessen te doen. de vestiging is per 16 dec 2013 geopend en op 1 januari waren er geen pasjes beschikbaar. De groepslessen waren niet per 1 januari te volgen maar pas vanaf 13 januari. de fitness apparaten zijn oud, defect met plakkertjes erop dat het niet werkt. Fietsen zijn kapot.
nu hebben ze per 13 jan 2014 groepslessen maar alleen maar 2 keuzes (Zumba en Yoga). zumba alleen op maandag en vanaf 5 feb 2014 ook op woensdag. en vrijdag bij genoeg animo ???. hele vage sportschool. iemand tegemoet komen in de kosten, ho maar!

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden met stopzetten van mijn abonnement (m.i.v. per direct)

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over free fitness

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over free fitness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anoniem78