Klacht: fraude met zegels

op 15 augustus 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere keren zijn er al te weinig koopzegels teruggegeven. Ik heb dit al meerdere keren bij Jumbo gemeld maar ze doen er niets aan. Vandaag ben ik zelf, nadat ik weer een koopzegel te weinig terugkreeg, naar de manager gegaan. Die wimpelde mij af met de woorden, stel je niet aan, maak je niet druk er kan altijd wel iets fout gaan. Ik denk bijna dat dit moedwillig gebeurd, om uiteindelijk een extra centje bij te verdienen. Als je dit maar bij genoeg klanten doe loopt dit vanzelf op.
Dit is de Jumbo aan de Cypresstraat 21 in Breda.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat er bewust en serieus naar gekeken wordt en ik niet meer als een detective mijn zegels hoef te tellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cvanholstein