Klacht: Fout, vies en kapot product ontvangen!!

op 16 augustus 2016 over Ticketveiling.nl in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 maanden geleden een hangmat gewonnen (lees: alleen de mat, de standaard niet bij in zoals beschreven). Deze werd in een doos met een heel groot sticker met FOUT erop bezorgd en dicht getapet.. Na contact met ticket veiling moest ik de doos openen om te kijken of en wat er in zat. De hangmat bleek enorm vies en gerafeld te zijn. Absoluut niet nieuw. Na meerdere e-mails over en weer heb ik zojuist een bozer gestuurd want ik zou een retour ticket krijgen nou,.. Dat was 2 weken geleden dat ze me dat beloofde. Als ticket veiling een betaling wil moet het binnen 5 dagen anders komen er kosten boven op. Maar als jij je geld terug wil met enorm logische en geldende redenen EN foto’s mag je achter hun vodde aan lopen.. Dit slaat nergens op!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb zo ie zo...
En dan nog zal ik de volgende keren goed nadenken ofdat ik nogmaals een bieding ga llaatsye

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ticketveiling.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketveiling.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketveiling.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketveiling.nl

Heeft op 17 augustus 2016 om 08:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Lenni,

Uiteraard vinden we het ook erg vervelend dat dit zo loopt. We hebben de aanbieder met spoed verzocht om het etiket (nogmaals) te versturen per mail. Aangezien dit vanuit Alveru/GLS komt, kan het zijn dat het in je spam terecht komt aangezien het om een niet-bekende afzender kan gaan. We willen je dan ook adviseren om deze map ook goed in de gaten te houden.

Met vriendelijke groet,

Team Klantenservice
TicketVeiling.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw035