Klacht: Fout bij laden

op 29 juni 2019 over videoland in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op mijn smart tv krijg ik bij elke serie of film die ik wil kijken ‘er is een fout opgetreden bij het laden van de video’. Ook wanneer ik de tv van de stroom heb af gehad. De eerste dag van mijn proefabonnement werkte het wel alleen kreeg ik dan iedere 5 seconden de pauze knop zeker 10 seconden in beeld. Beide heel irritant.

Wanneer ik via de app op mijn smart phone kijk is er geen enkel probleem.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik op mijn smart tv on onderbroken een gekozen film of serie kan kijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WKoopjes