Klacht: Foto’s uploaden lukt niet

op 14 augustus 2017 over Albelli in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werk op een bedrijfsnetwerk computer en probeer de foto’s te uploaden die ik voor het fotoboek nodig heb. Echter ik zie ze wel allemaal verschijnen in de linkerbalk maar er blijft een balkje onderin aangeven dat ze nog aan het uploaden zijn. Als ik het product opsla en afsluit en opnieuw open zijn ze allemaal verdwenen. Vorig jaar heb ik zonder problemen op dezelfde bedrijfscomputer een fotoboek gemaakt. Is er misschien een update geweest die dit heeft veranderd?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn foto's kan uploaden

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albelli

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Albelli in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Albelli een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Albelli

Heeft op 21 augustus 2017 om 15:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Van Zomeren,

Het spijt ons dat u problemen heeft ondervonden met het uploaden van uw foto's. Wij hebben geconstateerd dat u inmiddels een bestelling heeft geplaatst en nemen aan dat het probleem is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice: https://www.albelli.nl/help/neem-contact-op

Met vriendelijke groet,

Albelli

Alle klachten die gemeld zijn door saskiavanzomeren