Klacht: Fortnite skin perongeluk gekocht

Thommie Games op 26 april 2020 over Epic Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb perongeluk vandaag een Fortnite skin gekocht. Ik wou namelijk even kijken hoe de styles eruit zagen en toen drukte ik op kopen terwijl ik dat niet wou. Mijn PlayStation naam is Thommie Games. Ik zou graag willen dat ik of mijn v-Bucks terug krijg of mijn skin weer word omgezet naar v-Bucks. Het gaat om de skin jellie

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn v Bucks terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Epic Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Epic Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thommie Games