Klacht: folders te laat

Noordman1111 op 17 januari 2013 over Post algemeen in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,wij wonen aan de hekmansweg in dalfsen.Wij krijgen onze folders steeds later in de week.Eerst was het op dinsdag,toen woensdag,nu bijna altijd donderdag en soms zelfs pas op vrijdag.Ik heb al meerdere keren gehad dat ik in de winkel kwam maar dan is het product al uitverkocht aangezien de meeste folders al op die maandag er voor beginnen en soms zelfs op de zaterdag er voor.Nu baal ik daar erg van en als het zo moet dan hoef ik ook geen folders meer te hebben want alles komt nu gelijk bij oud papier.

Gewenste Oplossing:

Dat ze eerder bezorgd worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Post algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Post algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door