Klacht: folder niet bezorgd

op 19 oktober 2016 over Axender in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerst worden mijn flyers door de schredder gehaald. Dit is gelukkig goed opgelost omdat zij op eigen beweging nieuwe hebben afgedrukt. Maar vervolgens worden de flyers niet lokaal verspreid. De rekeningen zijn natuurlijk al betaald. In reactie op mijn vraag wat er gebeurd is met mijn flyer wordt aangegeven dat deze gewoon is bezorgd. Uit eigen navraag in mijn buurt blijkt dat dit niet het geval is geweest. Hoe wordt dit door axender gecontroleerd? Ik heb druk- en verspreidingskosten gemaakt, maar er is dus niet geleverd waarvoor ik heb betaald. Ik doe dus geen zaken meer met axender. Naar mijn geld zal ik wel kunnen fluiten zeker.

Gewenste Oplossing:

Niet. Ze harde gewoon moeten bezorgen.
Geld terug zou fijn zijn. Maar neemt niet weg dat ik nog met hen in zee ga

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Axender over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door hobbykidz