Klachten over flanderijn van der heide

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over flanderijn van der heide in de categorie Overheid. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Overheid

0%
1 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Voor Flanderijn en van der Heide zijn deze begrippen blijkbaar niet van toepassing. Ik heb nooit een inhoudelijke reactie gekregen op mijn bezwaren (inmiddels 23 pagina) onverdroten gaat men door met intimidaties en dreigen met de rechter. Ik heb hun bij herhaling... Lees meer

Wat een asociaal bedrijf. Kan er geen nettere woord voor bedenken. Ik had een openstaand bedrag bij VGZ (prive dramatise financiële situatie). Zo ben ik aangemeld bij die criminelen (Flanderijn en van der Heijde). Telefonisch ben ik slecht bereikbaar, maar... Lees meer