Klachten over flanderijn van der heide

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over flanderijn van der heide in de categorie Overheid. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 48 klachten nodig voor een plaats in de categorie Overheid

0%
2 klachten gemeld
2 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Ik heb inderdaad een schuld open staan bij een bedrijf. Dit had ik nog niet overgemaakt, en was ontglipt. Flanderijn is hierop ingeschakeld, voorgaand al eens met hun contact gehad, en was altijd prima verlopen. Eerst op geattendeerd dat er iets open... Lees meer

Nieuwe achterstanden in een oud dossier

Klacht van op 17 april 2018 over flanderijn van der heide in de categorie Overheid

Ik heb 04-04-2018 een brief van Flanderijn ontvangen waarin staat dat ik gedagvaard wordt. Ik heb in het verleden een behoorlijke achterstand opgebouwd bij mijn zorgverzekeraar wat natuurlijk niet iets is om trots op te zijn.. Ik heb op 04-08-2017 voor... Lees meer

Voor Flanderijn en van der Heide zijn deze begrippen blijkbaar niet van toepassing. Ik heb nooit een inhoudelijke reactie gekregen op mijn bezwaren (inmiddels 23 pagina) onverdroten gaat men door met intimidaties en dreigen met de rechter. Ik heb hun bij herhaling... Lees meer

Op vrijdag middag ontvangt mijn moeder van dit bedrijf een incasso met de mededeling dat het maandag betaald moet zijn, anders moet ze voor de rechter verschijnen. Hoe durf je tegen een vrouw van 75 ! Als dit de werkwijze van... Lees meer

Wat een asociaal bedrijf. Kan er geen nettere woord voor bedenken. Ik had een openstaand bedrag bij VGZ (prive dramatise financiële situatie). Zo ben ik aangemeld bij die criminelen (Flanderijn en van der Heijde). Telefonisch ben ik slecht bereikbaar, maar... Lees meer