Klachten over Flanderijn en van Eck

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Flanderijn en van Eck zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

15 klachten gemeld
1.8 /10
22 stemmen
22

Tijdslijn

Deze deurwaarder gaat ver zijn boekje te buiten, gedragscode houden ze zich niet aan. Zij dreigen en helpen iemand in de vernieling die al jarenlang in een burn out zit, vanwege wat haar is overkomen en zij wordt vervolgens erg... Lees meer

houd je betalingen goed in de gaten

Klacht van op 27 mei 2018 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

als jij iemand een hak wilt zetten, schakel dan flanderijn in. Ik zou zogenaamd een betalingsachterstand bij justdata in Lelystad hebben, terwijl ik nooit een aanmaning heb ontvangen. Toen was er zogenaamd een rechtszaak waarvan flanderijn beweert mij de dagvaarding... Lees meer

oneerlijke praktijken

Klacht van op 21 mei 2018 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

als jij iemand een hak wilt zetten, schakel dan flanderijn in. Ik zou zogenaamd een betalingsachterstand bij justdata in Lelystad hebben, terwijl ik nooit een aanmaning heb ontvangen. Toen was er zogenaamd een rechtszaak waarvan flanderijn beweert mij de dagvaarding... Lees meer

hypotheek

Klacht van op 22 april 2018 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

hallo mijn is g.leffers ik heb een klacht wij hadden een en belastvrijvoet lijst in gevuld maar nu gaan ze van lager 690,00 naar 756,68 per vier weken dat kunnen we niet betaalen wat ik moet nog ziekenfons betaale 136... Lees meer

oneerlijke praktijken

Klacht van op 24 maart 2018 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

als jij iemand een hak wilt zetten, schakel dan flanderijn in. Ik zou zogenaamd een betalingsachterstand bij justdata in Lelystad hebben, terwijl ik nooit een aanmaning heb ontvangen. Toen was er zogenaamd een rechtszaak waarvan flanderijn beweert mij de dagvaarding... Lees meer

Extra buitengerechtelijke kosten

Klacht van op 07 februari 2018 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

Hoi met bert ik kreeg 4 january een mail van flanderijn dat ze een vordering van 182 euro wilden zien binnen 15 dagen heb ze gebeld dat het in 2 keer kon betalen heb de eerste betaald 17 january en... Lees meer