Klachten over Flanderijn en van Eck

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Flanderijn en van Eck zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

12 klachten gemeld
1.5 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

oneerlijke praktijden

Klacht van op 04 november 2017 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

als jij iemand een hak wilt zetten, schakel dan flanderijn in. Ik zou zogenaamd een betalingsachterstand bij justdata in Lelystad hebben, terwijl ik nooit een aanmaning heb ontvangen. Toen was er zogenaamd een rechtszaak waarvan flanderijn beweert mij de dagvaarding... Lees meer

eerst krijg ik een mail dat ik nog een openstaande schuld had van 853 bij mijn zorgverzekering. dat heb ik vorige week betaald . vandaag krijg ik een mail dat er nog weer een openstaande rekening stond van 876.terwijl ik niet... Lees meer

Bezwaar schrift dhr C.J. Peroti

Klacht van op 24 juli 2017 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

Geachte heer of mevrouw, Ik ben de heer Carlos Peroti Ik wil graag in bezwaar gaan tegen een regeling wat ik bij uw heb lopen van een bedraag van 50 Euro per maand. Dossiernummer 5257993. De reden van deze bezwaar is dat ik recht... Lees meer

Ruim een jaar lang had ik een betalingsregeling bij Flanderijn & Van Eck lopen. Deze heb ik altijd braaf betaald en in december 2016 afgelost. Echter, Flanderijn bleef het maandbedrag t/m mei 2017 incasseren in plaats van het dossier te... Lees meer

Flanderijn heeft onterecht beslag op mijn slaris gelegd het geld is door mijn uitzendbureau wel betaald. Wanneer ik zelf contact op neem word er aangegeven dat er niets ontvangen is. Wanneer het uzb belt geeft flanderijn aan dat het wel... Lees meer