Klachten over Flanderijn en van Eck

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Flanderijn en van Eck zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 40 klachten nodig voor een plaats in de categorie Deurwaarders

0%
10 klachten gemeld
10 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

geen reactie voor betalingsregeling

Klacht van op 06 februari 2020 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

Door omstandigheden heb ik mijn huur niet kunnen betalen en dat is overgedragen aan de deurwaarder. Regeling getroffen en maandelijks op tijd betaad. Alleen de garage kon ik niet betalen. Was 2 dossiers van huurwoning betaal ik optijd. Maar nu is het ineens opeisbaar. Terwijl... Lees meer

Door ernstige omstandigheden in privesfeer heb ik na ontvangst dwingende brief voor betaling van een openstaande post van Flanderijn iov BSOB aan hen een brief gestuurd gesteund door een brief van onze Advocaat vwb onze zware omstandigheden uitgelegd en gevraagd... Lees meer

Loonbeslag????

Klacht van op 15 juli 2019 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

Ik heb bij Flanderijn een betalingsregeling voor Zilveren Kruis. Elke maand betaal ik 50 euro. Nu kreeg ik weer een ambtelijk stuk en daarin staat dat ze loonbeslag gaan leggen. Dit is niet toegestaan!!! Waarom heb ik anders een betalingsregeling???? Al... Lees meer