Klachten over Flanderijn en van Eck

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Flanderijn en van Eck zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 48 klachten nodig voor een plaats in de categorie Deurwaarders

0%
2 klachten gemeld
2 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Geen antwoord

Klacht van Tiffany_hessels op 13 januari 2020 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

Hallo, mijn schuld bij woonbron is door jullie overgenomen. Ik zit bij budgetbeheer dus deze hebben jullie meteen een mail gestuurd (meerdere malem) of er een betalingsregeling getroffen kan worden (want dan kon, heedt de rechter tegen mij gezegd). Wij... Lees meer

Onterecht Loonbeslag

Klacht van Stephanie Verschuuren op 27 september 2019 over Flanderijn en van Eck in de categorie Deurwaarders

Vandaag heb ik te horen gekregen dat Flanderijn een loonbeslaglegging laat uitvoeren van meer dan €500 op mijn eerstvolgende salaris. Dit kwam rauw op mijn dak, want twee weken geleden heb ik de rekening betaald waar het om zou gaan.... Lees meer