Klachten over Fitnessapparaat.nl /Sporttrader

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Fitnessapparaat.nl /Sporttrader zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Fitnessapparaat.nl /Sporttrader in de categorie Internetshops - Algemeen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik heb een vraag gesteld over een paar handschoenen. Een paar dagen later niets van gehoord en nu krijg ik mailtjes binnen van 'Computer Idee'. Wat blijkt nou? Ze verspreiden en/of verkopen je email-adres en andere gegevens! Lees meer

December 2013 kocht ik een Nordictrack E4. Ik heb bewust een wat duurder apparaat gekocht omdat ik meer kwaliteit en duurzaamheid wilde. Vanaf eind december heb ik het apparaat gebruikt, maar helaas binnen 3 maanden brak het middelste bevestigingspunt van... Lees meer