Klacht: Fifa Points niet gekregen

op 06 oktober 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb fifa 18 point deze week gekocht terwaarden van 100 euro (12.000) Points alleen toen ik op transactie accepteren drukte kwam er in me scherm te staan de verbinding is verbroken met de ea servers u verlaat nu ultimate team toen ging ik weer verbinding maken met de ea servers dat lukte en toen startte ik ultimate team weer op maar waren er geen Points dus kunt u mij mijn Points terug geven a.u.b

Gewenste Oplossing:

Als ik 12.000 fifa Points krijg waar ik voor heb betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RaemonPLAYZZZ