Klacht: FIFA 17 XBOX 360 The Journey

op 05 oktober 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag (5 oktober 2016) FIFA 17 gekocht voor de XBOX 360. Ik heb de game geïnstalleerd alleen ik kwam de spelmodus ”The Journey” niet tegen. Na onderzoek op het internet ben ik te weten gekomen dat “The Journey” alleen beschikbaar is voor PS4, XBOX ONE en PC.
Op de verpakking kan ik dit niet vinden en bij promotiefimpjes is het me ook niet opgevallen. Hoe kon ik weten dat de FIFA 17 versie voor de XBOX 360 anders is dan de versie voor de PS4, XBOX ONE en de PC? De grootste reden dat ik het spel heb gekocht is omdat ik dan The Journey kon spelen, dit kan nu dus niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik of me geld terugkrijg of wanneer ik mijn game terugstuur en dat ik dan de versie voor de PC krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roeland1