Klacht: Fifa 17 deluxe edition

op 27 februari 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb Fifa 17 deluxe edition gekocht maar krijg de extra’s helemaal niet. Ik heb het spel al een tijd en misschien heb ik iets fout gedaan? Ik vind het jammer van mijn geld want ik heb er extra voor betaald. Weet iemand of ik hier iets extra’s voor moet doen? Je kunt mailen naar frerikssil@gmail.com

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de extra's waar ik recht op heb ook krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Silski