Klacht: fatkillers gekregen maar nooit besteld

op 19 augustus 2016 over Fatkiller in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo wat kan ik doen.Kreeg vandaag een paketje in de bus met pillen fatkillers.Deze pillen heb ik nooit. Besteld en zit een rekeningbij van 99 euro niet normaar dit. Wat moet ik doen want wil deze terug sturen en niet meer zulke pillen krijgen maar hun adres is gewoon doorgekrast.wie kan mij helpen

Gewenste Oplossing:

Wat kan ik nu doen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fatkiller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fatkiller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door conny boersma