Klacht: Fatkiller pillen

op 28 augustus 2016 over Fatkiller in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, mijn naam is Janny, ik kreeg Fatkiller pillen toegestuurd en ik wist niet wat ik zag, de prijs is 99.00 euro dus behoorlijk duur! Ik heb het pakketje aangetekend terug gestuurd op 27-6 2016. Ik kreeg op 25-8-2026 een aan maning dat ik 99.00 euro moet betalen en dat voor pillen die ik niet heb! Mocht ik de betaling niet voldoen, dan gaan ze de schuld over dragen aan het incasso bureau en die kosten komen dan ook op mijn rekening. U snapt wel dat ik dat niet betaal! Hopelijk kunt u mij bijstaan. Groet Janny

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als alles te niet gedaan wordt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fatkiller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fatkiller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Janny Jansen