Klacht: Farmville2 het boerenleven upgrade probleem

op 01 augustus 2017 over Zynga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik het spel opstart krijg je een popup dat het spel verbeterd os en je moet upgraden. Dan kom je bij de app uit waar alles up to date is en je alleen kunt openen. Dan kom je steeds terug in het spel en moet je upgraden wat dus niet lukt. Al geforceerd afgesloten en opnieuw opgestart , maar niks helpt

Gewenste Oplossing:

Als ik het spel weer kan spelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zynga

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zynga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erny zoetman