Klacht: familie kruys aflevering 8 niet gekregen

op 09 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

aflevering 8 van familie kruys gekocht bij rtl xl en in plaats daarvan kreeg ik de aflevering van it takes 2. Dus mijn geld is weggegooid en ik weet nog steeds niet hoe ik aflevering 8 kan bekijken. ook bij uitzending gemist krijg ik geen familie kruys, maar de aflevering van it takes 2.

Gewenste Oplossing:

ik wil gratis naar aflevering 8 van de familie kruys kijken (zonder de reclame) dus bv. bij rtl xl.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Michel Damen