Klacht: Familie Kruys

op 09 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laatste deel had ik opgenomen omdat ik een weekje weg was. Toen ik het af wilde draaien bleek dat het programma er voor enorm was uitgelopen, waardoor de band halverwege ophield. Toen ik, tegen betaling, de aflevering bij uitzending gemist wilde bekijken, bleek dat het daar ook maar half op stond. Nu moet ik betalen voor iets wat ik niet kan zien. Wat gaat u hier aan doen?

Gewenste Oplossing:

De aflevering ng een keer uitzenden s.v.p.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Familie Kruys.