Klacht: Factuur waar ik niks van af weet

op 17 maart 2017 over Focum Commerce B.V. in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een brief ontvangen van Vesting Finance dat er een bedrag open staat bij Focum Finance B.V. ik heb nog nooit van dat bedrijf gehoord en nog nooit een bericht van gehad of gezien. Ik wird van sochtends vroeg tot savonds laat elk uur paar keer gebeld door Vesting Finance dat ik de vordering moet voldoen maar ik wil eerst weten waar het vandaan komt zeker nadat ik op google rare verhalen lees over deze bedrijven.

Gewenste Oplossing:

Als ik kan inzien waar de openstaande vordering vandaan zou komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Focum Commerce B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Focum Commerce B.V. in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Focum Commerce B.V. een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Focum Commerce B.V.

Heeft op 20 maart 2017 om 16:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Fontep01