Klacht: Eyeliner blijft op oog zitten

op 28 juli 2017 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een paar weken bij etos een eyeliner pen gekocht. Alleen nu krijg ik het niet meer van mijn oog.
Ik heb al van alles geprobeerd om het er af te krijgen. Make-up doekjes, waterproof make-up reiniger, olie. Maar niks hielp en mijn ooglid is nu ruw en beschadigd, en iets dik. Ik ben vandaag 28-7-2017 naar de winkel geweest in mijn woonplaats. Zij konden mij geen geld terug geven en zeiden dat het er gewoon af ging met make-up doekjes.
Het gaat om de etos eyeliner pen XL Blauw

Gewenste Oplossing:

Als ik weet hoe ik het er af krijg en niet voor de oplossing hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lor1998