Klacht: Extreem doorlekken.

op 29 september 2016 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoontje is 2.5 en gebruik al sinds zijn geboorte alleen maar pampers omdat ik daar altijd super tevreden over ben! Momenteel gebruik ik baby dry pants 5 omdat ik daar juist zo tevreden over ben omdat het geweldig zit en nooit doorlekt of er naast gaat. Maar ik heb nu al 4e dag achter elkaar dat mijn zoontje smorgens nat wakker word tot onder zijn oksels. Luier zit goed op z’n plek en is niet over vol. Hoe is dit mogelijk? Kan er een fout zijn met de luiers?

Gewenste Oplossing:

Ik ben eigenlijk altijd tevreden en naar mijn idee kan het zo zijn dat er misschien een serie niet goed is. Maar een nieuw pak baby dry pants 5 zou voldoende zijn omdat ik altijd vind dat jullie kwaliteit luiers heel goed zijn!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eloise12