Klacht: Extra kosten bij ophalen bestelling

op 18 november 2013 over Herjewellery.com in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 kettingen besteld. Deze is aangeboden, maar was toen niet thuis. Ik heb toen een brief ontvangen van tnt pakketservice dat ik een inklaringsformulier moest invullen. Dit heb ik gedaan. Vervolgens kon ik het pakket ophalen bij een afhaalkantoor. Toen ik dit wilde doen, bleek dat de bestelling in 3x was verzonden, dus 3losse pakketjes, terwijl ik deze in 1x heb besteld. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik 3x €19,30 moest betalen. Dit vind ik een kwalijke zaak. Snap niet dat dit bedrag bovenop mijn reeds betaalde producten wordt berekend.

Gewenste Oplossing:

Kostenloos mn al betaalde product ophalen.

Grouponcode 0010118v19
Reg: 53207240e
Ref code 27610184

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Herjewellery.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Herjewellery.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jodyannes