Klacht: Sportaanbod Eurosport op het vrije net.

Velociraptortje op 27 januari 2024 over Eurosport in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonder abonnementskosten en op het vrije net is Eurosport verworden tot een kontrakten nalevende zender op 1 en 2. Het aanbod is bezaaid met herhalingen en is sterk regionaal. Ik bedoel daarmee: Voornamelijk Snooker (Groot Britannie en een beetje Belgie) en Veldrijden (Voornamelijk toch Belgie, ondanks vdP, die soms meedoet). Verder voornamelijk een eindeloze tennisbrij. Je wordt er niet goed van. De zo kijkenswaardige wintersporten, voorheen prioriteit in de 4 wintermaanden, worden er in de vorm van samenvattingen tussen geplooid en vask gewoon helemaal genegeerd. Dit weekend bijvoorbeeld: WK Skivliegen in Kulm. Niets van te zien. Ik vind het schandalig. Temeer daar Eurosport 1 en 2 de enige sportzenders op het open net zijn. Ziggosport zit niet op het open net en is duur.

Gewenste Oplossing:

Geen prioriteit meer voor Veldrijden. Zeker stoppen met altijd Snooker op 1 of 2. Deze voornamelijk Britse spelsoort (Snooker kan je geen sport noemen). Snooker heeft in ieder geval met Nederland niets te maken. Een veel gevarieerder aanbod, en een groter aanbod, meer sporten met respect voor de wedstrijd momenten in live wedstrijden. En stop met al de fing herhalingen. Maak Eurosport in godsnaam weer EUROSPORT en niet GB/B_regiosport.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eurosport

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eurosport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Velociraptortje