Klacht: Etos klantenkaart / app / kassa werkt niet

op 23 februari 2018 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer / mevrouw,

Ik kreeg bij mij 350000 stappen een gratis shampoo / conditioner van Etos. Bij de kassa kon hij de kaart niet scannen en de code op de app pakte te kassa ook niet.. Wel is het product uit mijn persoonlijke lijst verdwenen.. Dit betekend dat de pas op een of andere manier wel gescand is. Maar ik mocht het product niet mee krijgen omdat het probleem blijkbaar aan de kassa lag en het scherm niet oversprong op €0.00

Graag zie ik een passende oplossing tegemoet.

Mvg,

Archana Ramlal

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit probleem verholpen is + ik mijn product krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Archana01