Klacht: etens waren

op 26 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn vriend was boodschappen gaan doen , en ik had gevraagt voor 1 frikandelle broodje mee te nemen , voor mij en vriendin ,, nou belde hij en zei dat er maar 1 broodje was ,, de jumbo is open van 8 uur smorgens tot 20 uur in de avond , het kan niet dat om 13 uur alles al op is he ,, na mijn weten moet er nog genoeg liggen voor als mensen nog wat willen hebben de klant is koning er was niemand wat mijn vriend kon helpen

Gewenste Oplossing:

ik heb zelf ook bij jumbo gewerkt en ik weet dat als het op is je minimaal toch beetje in de oven doet omdat de klant koning is en je jhet niet kan maken de jumbo is tot 20 uur open zorg dan ook dat tot die tijd alles is bij gevult en niet dat de helft leeg is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sannedaisy23