Klacht: Ernstige geluidshinder

op 12 mei 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals alle mensen die nabij Schiphol wonen heb ik Geuzenveld, Amsterdam Nieuw-West, erg veel last van overkomende vliegtuigen. Het houdt maar niet op, het is een constante stroom van vliegtuigen. Ik kan geen twee minuten stilte hebben of er komt weer een vliegtuig over. Het wordt steeds erger. Ik word er helemaal gek van!!

Gewenste Oplossing:

Als ik in ieder geval een half uur ongestoord naar de vogeltjes kan luisteren voordat er weer een vliegtuig de boel komt verzieken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Malliendk