Klacht: Er wordt niet geleverd en geld heb ik nog steeds niet terug

op 24 januari 2014 over Parfumoutlet.nl in de categorie Internetshops - Parfumerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 05-01-2014 een bestelling gedaan bij parfumOutlet.nl maar tot nu toe nog niks gekregen. Er wordt niet gereageerd op mails en telefoon wordt nooit opgenomen. Gevraagd om te cancelen en daar bevestiging op gekregen, maar er is nog steeds geen geld terug gestuurd naar mijn rekening.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug, zonder loze beloftes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Parfumoutlet.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Parfumoutlet.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anca2