Klacht: Er komt recalmepost ondanks postfilter registratie.

op 22 april 2020 over Krant.nl in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gelieve per direct al mijn gegevens definitief te verwijderen en mij nooit meer irritante reclame te sturen. Dit adres staat niet voor niets geregistreerd bij postfilter.nl. Graag ontvang ik een bevestigingsmail dat er geen reclame of andfere post meer gestuurd wordt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben dus zeer ontvreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Krant.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Krant.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]