Klacht: en het duurt maar……

op 13 september 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 7 sept staat er voor mij een pakje (001NIY1) bij een sorteercentrum in Belgie (moet naar NL), zit blijkbaar geen enkele beweging in en op mijn 4 emails wordt niet gereageerd. Heel vervelend want wij vetrekken eind van de week voor 2 maanden naar Frankrijk.

Gewenste Oplossing:

Wil mijn pakje deze week nog op kunnen halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bart Verhaagen