Klacht: Emerio pizzarette Cool Wall Po-112136 6 persoons

op 23 februari 2018 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer(res)

5 Januari 2018 heb ik deze pizzarette gekocht bij de Blokker in Broek op Langedijk,bij het uitpakken was er een hoekje af van de spatel waar de pizza opgebakken word nu zijn we ruim een maand verder ik ben alle Blokkerwinkels afgeweest in de buurt ongeveer zo’n 6 winkels en niemand kan me helpen,ik hoor alleen maar sorry hij is op het ogenblik niet te bestellen niemand weet wanneer wel.Ik ben hier niet blij mee,hopelijk kan U mijn helpen.Vr.gr.mevr.Biegelaar.

Gewenste Oplossing:

Als het zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door d.biegelaar@quicknet.nl