Klacht: Elke keer weer opnieuw verbinding gebroken !!!!

op 01 mei 2016 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al een aantal maanden ben ik bezig met nog wat mensen om me heen om het probleem van gekickt te worden in sessies en helemaal niet verbonden krijg tot online server!!! Het gaat hier om een ps4 met uiteraard GTA, ik heb het alles snelste internet van ziggo, verbinding meer dan perfect.

Gewenste Oplossing:

Als het eindelijk is wordt verholpen inmiddels al zo veel speelgeld kwijt :(

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ricola-s