Klacht: elke keer geen folders

op 12 oktober 2016 over VSP in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is nu 2 maanden goed gegaan met de verspreiding van de folders aan mijn adres.. ik heb nu al zeker 10 keer een klacht in gediend wegens het niet ontvangen van folders.. Mijn adres is niet moeilijk te vinden of iets dergelijks , het is alleen een moeite om mijn pad op te lopen en de folders in de brievenbus te doen! Wij wonen allemaal vrijstaand maar toch naast elkaar , hebben een pad of een gezamenlijk pad … kwestie van kijken !

Gewenste Oplossing:

wanneer ik geen klachten meer hoef in te dienen en de folders netjes ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over VSP

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over VSP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laan2911