Klacht: elke keer als ik wil in login dan werk het niet

dounya39 op 03 februari 2017 over Bingocams.nl in de categorie Internetshops - Games en accessoires

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben echt heel boos dat ik niet op de bingo kan elke keer is dat en dat gratis word ik ook moe van dat is ge woon niet leuk meer heb dat ook met de ander bingo nu ben er klaar mee je kan iet een geld doen dan werk het op de telfoon niet en daar bij ik word de heel tijd ge blokker ben echt boos hier over

Gewenste Oplossing:

ik ben pas blij als de problemen worden op ge lost

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bingocams.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bingocams.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door