Klacht: Eindeloze hoeveelheid ongevraagde reclame

op 29 juli 2016 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds ik lid ben geworden van de postcodeloterij word ik platgespamd door de BankGiro Loterij en andere loterijen de Vriendenloterij. Ik krijg grote hoeveelheden ongevraagde post en e-mails. Hoewel ik mij al meermaals heb afgemeld via de aangegeven link, de eerste keer al maanden geleden, werkt dit helemaal niet. Ik sta op het punt mijn lidmaatschap bij de Postcodeloterij dan maar op te zeggen, maar vrees dat dat niet veel helpt. Maar dan maar uit principe.

Gewenste Oplossing:

Als de afmelding via de link in de e-mail werkt, en wel voor iedereen. Als ik nooit meer post, telefoontjes, e-mails of willekeurig welke andersoortige reclame voor een van de gelieerde loterijen krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Waaromingodsnaam