Klacht: eigen service bestelling te lang gewacht

op 14 augustus 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb enige tijd een klacht ingediend over kantoor Zoetermeer Stadshart dat ik heel lang hebt gewacht voor een zelf service bestelling. en dat mijn bestelling ook niet compleet was ik zat tijdens mijn lunch pauze. collega s waren met ze alle aan het niksen het was heel rommelig

Gewenste Oplossing:

ik ben gebeld door de manager op 18 juli dat ik een compensatie een vis menu zou krijgen om het goed te maken vandaag is het 14 augustus bijna een maand geleden . ik zit niet op het gratis menu te wachten maar er wordt beloftes gemaakt door de mannelijke manager Zoetermeer en die hij niet nakomt. dit is echt schandalig. als je in een winkel werkt mag geen beloftes maken of je moet dan echt nakomen en de klant vriendelijk helpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dubai2017