Klacht: Een n choco as koek waar nog niet eens half bedekt met chocola

Robert Richard op 17 november 2022 over Lu in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee pakken choco as gekocht en bij het open maken van de eerste pak kwam ik een koek tegen die minder dan de helft bedekt was met chocolade ik betaal best veel voor zo’n pak koeken en voor de prijs wat ik betaal mag ik toch wel kwaliteit mag verwachten ik heb de koek trouwens bewaard met de verpakking Mvg Rob Boers Tilburg Nederland

Gewenste Oplossing:

Een doos choco as ben er speciaal voor naar België gereden zag ze in de folder staan mijn favoriete koeken want in de Nederlandse supermarkten zijn ze niet meer te verkrijgen

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robert Richard