Klachten over Eden heath products

Eden Health Products wil klachten uiteraard graag oplossen.Vanuit privacy oogpunt voert Eden Health het beleid om niet via openbare kanalen, zoals... Lees meer >

Statistieken van Eden heath products in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik kreeg zonder medeweten vitamines toegestuurd. Ik heb aangegeven geen gebruik te willen maken. Het bedrijf heeft 4 keer een bedrag ad € 40,80 afgeschreven. Ik heb het laatste bedrag laten storneren. De multivitamines is nooit aan mij verzonden. Ik... Lees meer

Beste medewerkers,Over de strubbelingen in het jaar 2013 wil ik het even niet hebben. Heel gedoe waar je, als "trouwe" klant, toch aan het kortste eind trekt. Maar als gevolg hiervan heb ik besloten mijn abonnement voort te zetten. . Ik werd... Lees meer

Eden Healh heeft mij ooit telefonisch een proefpakket aangeboden waar een abonnement aan vast zat voor een heel jaar indien ik niet voortijdig opzegde. Dit laatste is gebeurd, maar na gebruik van de vitamine preparaten kreeg ik hoofdpijn. Dit kwam... Lees meer