Klachten over Eden heath products

Eden Health Products wil klachten uiteraard graag oplossen. Vanuit privacy oogpunt voert Eden Health het beleid om niet via openbare kanalen, zoals... Lees meer >

Statistieken van Eden heath products in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Geachte heer, mevrouw ik had in 2013 Vitamine pillen besteld waar ik niet heb gebruik van gemaakt want ik had hart klachten ik ze terug getsuurd het zaak was afgesloten. vandaag krijg van intrum justitia incasio dat ik moet nog betalen... Lees meer

Ik kreeg zonder medeweten vitamines toegestuurd. Ik heb aangegeven geen gebruik te willen maken. Het bedrijf heeft 4 keer een bedrag ad € 40,80 afgeschreven. Ik heb het laatste bedrag laten storneren. De multivitamines is nooit aan mij verzonden. Ik... Lees meer

Vorig jaar heb ik ingestemd met een proefpakket van Edenhealth vitamines. Ik was echter te laat met stopzetten en zat er daarom voor een jaar aan vast. Dit was vorig jaar juni/juli. Ik heb op dat moment direct alles opgezegd... Lees meer

Beste medewerkers, Over de strubbelingen in het jaar 2013 wil ik het even niet hebben. Heel gedoe waar je, als "trouwe" klant, toch aan het kortste eind trekt. Maar als gevolg hiervan heb ik besloten mijn abonnement voort te zetten. . Ik werd... Lees meer

Vorig jaar zijn wij telefonisch benaderd voor een proefpakket met bijbehorend hotelvoucher. Mijn vrouw heeft daarin toegestemd en goedkeuring gegeven voor een eenmalige incasso van het proefpakket. Bij de bezorging van dit pakket zat een brief waarin stond dat we... Lees meer

Eden Healh heeft mij ooit telefonisch een proefpakket aangeboden waar een abonnement aan vast zat voor een heel jaar indien ik niet voortijdig opzegde. Dit laatste is gebeurd, maar na gebruik van de vitamine preparaten kreeg ik hoofdpijn. Dit kwam... Lees meer

Ben Gebeld voor een proefpakketje ,mee akkoord gegaan, door omstandigheden te laat terug gestuurd .Heb ze toen duidelijk gemaakt dat ik geen belang bij het product heb,dit zou ze voor mij regelen ,word er na 3 maanden toch weer 40.80... Lees meer