Klachten over Ebaysoho.online store

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Ebaysoho.online store in de categorie Internetshops - Sieraden en horloges. Bovenaan... Lees meer >

Statistieken van Ebaysoho.online store in de categorie Internetshops - Sieraden en horloges

1 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik heb bij eBay tennisschoenen besteld en ontvangen. Ik kon kiezen uit de kleur dus ging ervan uit dat het om nieuwe schoenen ging, toen ze werden bezorgd was ik verbaasd, ze zijn gebruikt en ik heb een hoop geld... Lees meer

Goederen verkocht twv 4800 euro aangetekend verstuurd. Koper geeft aan niet ontvangen te hebben terwijl via track en trace duidelijk is dat het pakket in land van bestemming is. Paypal geeft zonder opgaaf van reden geld terug aan koper. Spullen... Lees meer

Dit is het antwoord van hen ivm. de nooit ontvangen / verstuurde bestelling: Geachte heer, Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Vistaprint, waar u meer indruk maakt voor minder. Bij bestellingen ouder dan 60 dagen kunnen wij u helaas niet meer tegemoet... Lees meer

Ik heb een sd-card besteld via Ebay met veronderstelling dat het veilig zou zijn en als de verkoper het product niet zou leveren ik mijn geld altijd terug zou krijgen. Op de site van Ebay wordt vermeld dat je de... Lees meer