Klacht: Dyson V6 FLYFLY

op 19 april 2020 over Dyson in de categorie Electronica - Stofzuigers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als mij Dyson is opgeladen en ik wil hem gebruiken, slaat hij aan en gaat gelijk weer uit. Dus kan ik niet zuigen. Stop ik hem in de oplader, gaat binnen 5 seconden het blauwe lampje weer branden. Zet ik hem weer aan. Weer hetzelfde. Hele apparaat grondig schoon gemaakt. Niets helpt

Gewenste Oplossing:

Als dit voor mij kan worden opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dyson

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dyson nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fransvanmil