Klacht: Dwangbevel ontvangen

op 06 februari 2018 over Waternet in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vanavond een dwangbevel in naam van de koning ontvangen. Ik heb nog nooit een rekening of aanmaning van waternet mogen ontvangen.
Ik moet binnen 2 dagen betalen anders volgt er beslaglegging.
Ik betaald altijd trouw alle rekeningen, ik sta niet te boek als wanbetaler, maar ik word nu wel zo behandeld. Ik kan mij niet beroepen op het feit dat ik de rekening nooit ontvangen heb, tenzij ik dit kan aantonen. Hoe kun je aantonen dat je iets niet gehad hebt. Maar ondertussen moet ik in 1x een flinke rekening betalen plus extra kosten. Een betalingsregeling is ook niet meer mogelijk, ik ben te laat.
Zeer klantonvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Als zij de extra kosten kwijt schelden, excuses maken en duidelijk en eerder communiceren/waarschuwen

Alle klachten die gemeld zijn door Nel huis