Klacht: Dwangbevel & binnen 2 dagen betalen.

op 03 oktober 2017 over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland in de categorie Belastingdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag laat thuis ivm werk vind ik de BSR brief op de mat met een mededeling dat ik binnen 2 dagen moet betalen. Geen post of herrinnering dergelijke gezien? Dacht dit betaald te hebben. Ik wil best betalen maar dit slaat nergens op. Op deze toon van communiceren wordt ik meer geagiteerd van. Volgens mij gaat er iets mis met de mailing en of post. Vandaag sprak ik een ouderen vrouw die net zo verbaasd was over de BSR rekening als dat ik was toen ik vanavond thuis kwam.

Gewenste Oplossing:

BSR eerst nakijkt hoe de fakturen worden verstuurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MayBoo