Klacht: Duurt te lang met betalen en bestellen

op 20 juni 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond bij de pizza bakker 2 vrienden van mij hadden besteld. En ik was daarna aan de beurt. Helaas werdt ik overgeslagen en werdt een andere vrouw die na ons was gekomen geholpen en daarna werdt er gezegd je moet aan de kassa daar gaan staan voor te bestellen?? Maar die vrouw wat achter mij stond en mijn 2 vrienden mochten wel daar bestellen? 15 minuten geduurt voor dat ik uberhaupt me bestelling had gedaan!! Erg jammer dit.

Gewenste Oplossing:

Als ze gewoon de klanten doen zoals ze in de rij staan. En niet omdat die klant toevvalig een vriendinnetje is van mevrouw achter de kassa. Dan de klant voor trekken...!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Milissa99